Lauantaina starttailtiin Kodan kanssa Lagun vappukisoissa 3 pyrähdystä. Ilma oli aurinkoinen, mutta kylymä. Kuvista kiitos Kati Kuuttilalle.

1A agikisa, tuomarina Harri Huittinen. 5 aika -21,37 ja 2. sija. Rata oli muutoin oikein mukava, mutta siellä oli pöytä. Tätä estettähän olemme harjoitelleet oikein urakalla...NOT. Valitettavasti meillä ei edes ole maksipöytää....Rata sujui muutoin mallikkaasti, mutta kontaktien alastulot lipes aivan täysin. Kepit oli loistavat ja yhtän rimaa ei tullut alas! Pöydältä saatiin ainoa 5, kun keepie sujahti sen ALLE. Hieman oli naurussa pidättelemistä Kyllä, tällä radalla ei tullut kuin yksi nollatulos .

1B hyppis, tuomari Harri Huittinen. 5vp, - 18,13 ja sij. 4. Rata oli perus ykkösien rataan verrattuna normaalia haastavampi. Mutta mukavaa vaihtelua, kun ei aivan suoraan juosta, sopii meille! Kolmos hypyn riman otin alas, muta muutoin veto oli aivan loistava! Hieman käännökset venyivät ja oma juoksu ei oikein kulkenut, tahmeaa...

1C agikisa, tuomarina Anne Huittinen. HYL. Radalla mentiin kovaa ja haastettakin oli. Pituudelta otettin hyl, kun hyppäs välistä. Ja aalta sitten uusin kontaktin, kun meni käskyt aivan läpi ja lähti omin luvin hiippailemaan.

Päivästä jäi mieleen hyvät kepit!