Eilen oli taasen agipäivä ja sitä ennen otin tottista reilun puolisen tuntia. Reenattiin seuraamista ja nyt se olikin todella tiivistä ja käännökset meni kans tiiviisti, täyskäännöstä pitää vaan vielä enemmän harjoitella. Pitäis vaan itse tehdä lopullinen päätös, miten haluan koiran menevän siinä käännöksessä...seuruusta makuut meni kans ok, patukalla palkattessa aivan loistavasti! Lopuksi otin vielä paikallamakuuta ja sen jälkeen kunnon rymyämiset ja murinat patukalla.

Ennen agireenejä olen päättänyt ottaa vähintän puoli tuntia jonkinmoista tottista, että saa suurimmat energiat pois ja on kyllä auttanutkin, edes vähän :)

Ensiks otettiin pussia ja putkee yksittäin ja sit peräkkäin. Ei ongelmia paitsi esteiden väli oli aikas lyhyt ja koska koira ei osaa hakea esteelle vielä, niin putki tulikin sitten aivan yllättäen kun piti mua tuijottaa :D Seuraavaks muutama tutustuminen renkaaseen, hyvin sujahti läpi. Puomia kokeiltiin taas ja eipä ole ihan hirveitä edistynyt....just ja just neljä tassua saatiin puomille. Aivan lopuks kokeiltiin sitten vielä ja nyt Nemo otti aivan vahingossa muutaman kunnon askeleen siinä päällä, tais ittekkin hieman yllättyä :D

Aitaa, muuria ja pituutta hypättiin muutaman kerran myös ja nämä sujuvat ok, niin kutsuhyppynä kuin ohjatenkin. Vielä ainakin paikallaolo toimii ;)

Tänään mennäänkin illaks mökille katsoon serkun chihuahuaa, saas nähä mitä siitä tulee :)