On tuo toko sitten hankala laji. Eihän tämän päivän toko mennyt edes sinne päinkään. Koiran viretila oli erittäin huono ja sylki jopa nakkeja pois...Siinäpä sitten yritin sitä innostaa yhteistyöhön...kivoja pissoja oli joka puolella, joita oli kiva kuolata suu vaahdossa. Siinäpä se ruokahalukin sitten varmaan meni. tiedä häntä. Tuomarina oli Riitta Räsänen ja normisuorituksella olisi tullut kyllä hyvä ykkönen, mutta tänään tokoiltiin sitten 3-tuloksen verran ja kyllä harmittaa.

Aloitettiin luoksepäästävyydellä, josta nemo hyppäs iloisesti melkein tuomarin syliin ja sen jälkeen rupesi taas haistelemaan maata, välittämättä mistään muusta mitään. Noh hyvin tuli kuitenkin pisteitä 9.

Paikallaolossa oli neljä koiraa, koirat jätettiin ja oltiin kääntymässä oikein päin kun rupesi kuulumaan hirveää töminää. Yksi koirahan sieltä iloisesti kirmasi, siinä vaiheessa huokasin, onneksi se ei ollut Nemo. Tämän jälkeen olivat kyllä muut koirat kuin viritettyjä jousia lähtemään perään. Seuraavaksi meidän vierestä nousi sakemanni seisomaan, sitten istumaan. Sitten nemo päätti ruveta nuuskimaan maata ja lähti viistosti mua kohti tulemaan. Taisi nemo nähdä mun ilmeestä, että tätä ei varmaan saanut tehdä..lopuksi vielä viimeinen koira nousi istumaan, joten kaikille neljälle koirallehan siitä 0 napsahti. Jos positiivistä pitää hakea, niin onneksi Nemo ei lähde muiden koirien luokse, vaan keskittyy haistelemaan ja lähtee mua kohti.

Sitten odoteltiin 7 koiran verran omaa suoritusta. Vein Nemon autoon toivoen, että viretila nousisi...
No eihän se siitä ollut noussut ja hetken jo mietin, että pitäisikö suosista jättää homma siihen.

Seuraamiset olivat hyvän alkusuoran jälkeen yhtä haahuilua, muistutti lähinnä normaalia lenkkeilyä. Sitten rupesikin panta niin inhottavasti kutiamaan, että siihen meni jo oma aikansa...

Maahanmenosssa seurasi kolme kilsaa jäljessä haahuillen ja vasta toisella käsimerkillä ja käskyllä meni maahan. Sama seisomisessa, mutta pysähtyi ekalla ottaen muutaman hiippailun. Luoksetulossa lähti hyvin, mutta noin kolme metriä ennen mua joku lapsi puhalteli pilliin..."#??!=!)"/¤&¤&" Sitähän sitten piti jäädä kyttäämään ja seisoi mun eessä, sivulle tuloakaan ei meinannut viitsiä tehdä ja sekin jäi vinoon. Kaikkeen häiriöönhän sitä pitäisi tottua, mutta on toi viehltäminen noin viiden metrin päässä aika hyvä häiriö kuitenkin. Taisi tuomari ottaa tämän huomioon pisteissä, kun antoi 8.

Estehypyllä tuli taas toistumus, että ensimmäisellä käskyllä rupes piippaamaan ja istui sivulla. Toisella käskyllä ja käsimerkillä sitten hyppäs...

Muutenkin kaikkien liikkeiden välillä oli ihme piippausta ja ennen liikkeitä sivullekin sai käskeä 5 kertaa ennenkuin käsky toteutui. Kaikki muu oli paljon mielenkiintoisempaa ja muutenkin koira oli mielestäni erittäin apaattinen. En tiedä sitten oliko nemo jotenkin paineistunut vai mikä mätti, mutta tämä suoritus oli todella todella kaukana normaali Nemosta. En tiedä oliko sillä vaikutusta, että annoin eilen normaalisti ilta ruuan.

Todella hyvin!? mielin sitten mennään viikon päästä BH-kokeeseen...plussana vielä vieras nurmikenttä. Noh viikonloppu eletään sitten nälässä ja katsotaan miten käy.

Huomenna hakemaan lisäintoa reenaukseen agin MM-kisoista!