Pitipä heti tulla kirjaamaan kisaraporttia, kun vielä tuoreessa muistissa on radat. Tänään starttailin Tampereen iltakisoissa agi ja hyppyradan. Tuomarina Harri Huittinen.

Päivä oli oikein helteinen, onneks auton sai varjoon. Agirata oli oikein kiva, Nemo vaan ei ollut oikein kiva. Ei kulkenut sitte yhtään. Heti toiselta aidalta kieltovirhe ja takkuisesti eteenpäin. Ylösnousukontaktit otti todella hienosti ja alastulot otettiin myös, hyvä hyvä! muutoin radalla oli haahuilua ja todella isoja kaarroksia, ei ollut ollenkaan Nemoa tämä rata. Yliaikaa oli melkein 10 sekuntia...

Hyppyradalle lähdettiin rennoin mielin, kaksi nollaa kun on jo pohjalla niin hyvää suoritusta lähdin hakemaan. Radalla oli aika monta vaaranpaikkaa, mutta nyt oli vauhtia Nemolla! Takaakierrot lähti hienosti ja kulki hyvin! kepeille vienti oli aika hankala ja itse tössin aloituksen 5 arvoisesti. Noh, kepit loppuun ja lopusta jäi pari pujottelematta, taisin lähteä liian aikaisin vetämään seuraavalle esteelle. Tästä kuitenkin otettiin hyvä HYL, en viitsinyt Nemon hyvää fiilistä laskea korjauksilla. Loppu menikin hyvin jouhevasti ja ohjauksetkin osuivat kerrankin nappiin, tästä jäi hyvä mieli!

Nyt pidän ainakin heinäkuun loppuun kisataukoa, jospa hyvän vireen saisi sitten ensimmäiseen starttiin myös!

Ens viikonloppuna misseilemään, toivotaan hyviä kelejä!