Meinas jo koko Seinäjoen reissu peruuntua, Nemo astui viikko sitten todnäk lasinsiruun ja antura auki. Koko viikon löin haavaan bebantenia ja tassussa pidettiin jos jonkinlaista tossua. Mulla nous torstaina kuume ja lauantaina oli kevyt 38 astetta. Noh, mitäpä sitä ei tekis kisojen vuoksi. Buranaa naamaan ja menoks.

Ensimmäinen rata oli agilityrata, radasta ei juuri muistikuvia ole, hieman myöhässä ohjaukset, mutta ei mitään suurempaa. Koira meni ainakin hyvää vauhtia. Heti tokalta aidalta 5, kun mun ohjauskuvio ei oikein toiminu. Sitten keinun ylösnousulta 5 ja perään lentokeinu. Muutoin puhdasta menoa, lopputuloksena 15 virhettä, aika -0,57.

B rata oli mukava hyppyrata, alussa hovarontti varasti..prkl. Ja muutamassa kohdassa taas ohjaukset myöhässä. Tältä radalta kuitenkin puhdas 0 aika - 7.60 ja sijoitus 3. Hyvä vauhti oli taas ja hyvin pysy koira käsissä. Tästä radasta lisäilen videon tuonne kuvagalleriaan.

C radalle lähtiessä olin jo aika poikki, mutta ihmeenkaupalla loppuun asti selvitttiin. Kontaktit paukku aika lujasti, eli puomin ja aan alastuloilta vitoset. Ja yliaikaa muutaman sähläyksen vuoksi 2.79. Tältäkin radalta videokuvaa kuvagalleriassa.

Mukavia ratoja kaikki kolme ja Nemolla riitti vauhtia oikein hyvin. Meinaa olla tuo kolmas rata aina liikaa, rupee hoffin päänupissa kiehumaan turhan paljon ja kontaktit paukkuu... Tassukin kesti hyvin, kiitos mainion tekonurmen. Hieno päivä ja hyvä suoritus reilun 2 kk reenitauosta ja kuumeesta huolimatta. Kannattaa varmaan toistekin lähteä kipeänä kisoihin