Eilen perjantaina oltiin Nemon kans tokoilemassa täällä Mäntässä, tuloksena 156,5 pistettä 2-tulos. Tuomarina Aino Juhantalo-Kakkola

Seuraavassa pisteet ja kootut selitykset.

Luoksepäästävyys 9, Nemo nousi seisomaan ja keskittyi nuuskuttelemaan maata.
Paikalla makaaminen 10 jes!:) erävoitto paikallaolon ongelmista. Erittäin rauhallinen, eikä mennyt edes lonkka-asentoon.
Seuraaminen kytkettynä 9, aika väljää ja ihmettelin noin hyviä pisteitä.
Seuraaminen taluttimetta 8, vielä väljempää ja loppu perusasento jäi tekemättä.
Maahanmeno, 0 Tämä harmitti suunnattomasti, ollut niin varma liike. Itse en edes jäänyt varmistamaan, että menikö maahan ja eihän se sitten mennyt..
Luoksetulo 8, reipas, törmäys ja sivulle siirtymisessä hyppäs naamalle :)
Seisominen 10
Estehyppy 7,5, lähti viiveellä, muuten ok.
Kokonaisvaikutus 8,5

Tyytyväinen olin Nemon vireeseen ja tekemiseen! Paikallaolon onnistuminen lämmitti kovasti mieltä, vaikka 1-tulos jäikin harmittavasti muutaman pisteen päähän.

Tänään starttasimme agiuran Orivedellä.
A-rata ihanneaika 53 sek. Rata meni todella hienosti, kontaktit olivat mahtavat ja nopeutta löytyi. Koira pysyi myös erinomaisesti hanskassa 0 rata oli tulossa, mutta viimeisellä esteellä oma linjani oli kohti aidan siivekettä ja jouduin korjaamaan oikealle, eiköhän Nemo kiertänyt esteen ja siitä 5. Seuraavaksi Nemo hyppäs aidan väärinpäin ja hyl. Aika oli 50.41. Harmitti kyllä vietävästi...

B-rata oli hyppyrata. Heti lähdössä huomasin, että nyt käydään kierroksilla ja asiaa ei auttanut vauhtisuora  aita-putki-muuri-aita-aita. Eka 5 tuli neljännellä aidalla, ihmeellisesti Nemo kiersi sen oikealta. Kepeille mentiin komentaen ja väärästä välistä, siitä toinen 5 sitten mentiin hyvä pätkä, kunnes oli esteen takaa kierto ja putki siellä takana, sinne oli tosin matkaa varmaan 5 metriä...Sinnehän se sitten ampas ja jes kun oli kivaa, enpä olisi uskonut että tuossa kohdassa ryöstää putkelle, monta muutakin houkkuttelevampaa paikkaa oli...loppurata meni sitten hienosti ja viimeinenkin este otettiin kunnolla ;)

Nokialle mennään sitten seuraavaksi ja katsotaan josko ohjaajakin olisi jotain oppinut :D