Viikonloppu on mennyt nopeasti seuraillessa pennun touhuja ja mukava huomata, että Koda on jo kuin kotonaan, ainoastaan pihalla on välillä vähän jännää kun kuuluu outoja ääniä. Nemokin alkaa jo pikkuhiljaa rentoutumaan ja tyytyy vaimeaan korahdukseen jos Koda tekee jotain "sopimatonta". Erinomaisesti Koda kyllä väistää Nemoa ja ymmärtää jättää rauhaan.

Täytyy kyllä sanoa, että ruoka-ajan lähestyessä äänijänteet ovat kunnossa Nauru

Tänään aamupäivällä käytiin läheisellä pellolla valloittamassa lumikasaa ja voi että oli hauskaa. Ohessa muutama kuva Hymy

 

lumi on hyvää!

Tänään oli myös agireenit Nemon kans ja Koda pääsi mummulaan hoitoon. Oli kuulemma riehunut lelujen kanssa koko 1,5 tuntia ja siltä myös vaikuttaa sillä lattialla makaa nyt erittäin väsynyt pentu. Hyvä juttu, että ei arastele vieraita paikkoja!

Itse agireenit olivat ihan ok. Luulisin, että Nemo on hieman väsynyt pennun tulosta, koska normaalisti odotusajat ovat haukkumista ja piippaamista ja "pakko päästä tekemään" komentamista. Tänään kentällä oli kuitenkin rauhallinen hoffi, joka lähinnä makoili odotusajat. Itse harjoituksissa mielestäni koira ei ollut täysin oma itsensä ja kontakti ei ollut niin hyvää kuin yleensä. Mutta ensi kerralla sitten taas!

Kevään ekoja agikisoja kaavailin Hämeenlinnaan 25.4., mutta itse olen silloin Levin rinteillä nauttimassa kevätsäästä, joten todennäköisesti menemme sitten Jyväskylän äitienpäiväkisoihin starttailemaan! Tällöin olisi myös ollut Harjavallan ryhmis, mutta todennäköisesti jää nyt sitten väliin agikisojen takia.