Olipa mahtava viikonloppu, hyvä meininki, ok kelit ja kaikenlisäksi vielä hyviä tuloksia!

Aloitetaanpa perjantaista:

A-kisa, agilityrata, 0 tulos, mutta yliaikaa 3,46. Harmittavan tahmeasti Nemo kulki, sai oikein vetää perässään. Veikkaan, että pitkä matkustus painoi. Muuten hyvä rata, pysyi käsissä.

Lauantai:

B-kisa, agilityrata. Ohjasin tällä radalla myös Intoa ja hienosti 0 ja aikakin riitti. Nyt on Intonkin nollatili aloitettu, siitä vaan Heli jatkamaan Silmänisku
Nemolle 0 ja aika -6,59, sijoitus kolmas ja menolippu siis kakkosiin!
Radasta en kyllä oikein mitään muista, helppo ainakin oli, mutta pysyipä koirakin hyvin hanskassa, vauhtiakin oli riittävästi.

C-kisa, agilityrata, virheitä 5. Aivan loistava rata, aikakin olisi riittänyt nollaan... Yksi rima alas ennen A-estettä ja tästä 5 virhettä. prkl. Käskytin liikaa esteen päällä A:lle, joten takajaloilla rima alas...muutoin virheetöntä menoa!

Sunnuntai alkoi sateisissa merkeissä, keli oli aikas kaamea aamupäivän ja nurtsi liukas. Maksi 2 alkoivat vasta klo 15.00 aikoihin, joten taas sai odotella.

D-kisa, agilityrata 0 ja -3,87 sijoitus 3. ja yksi nousunolla hankittu! Tästäkään radasta ei kauheasti ole muistikuvia, A-esteen kontaktit rajoilla, vauhtia hyvin ja koira kuuliainen. Helpohko rata taas. Tällä radalla myös menolippu hoffien agimestaruus finaaliin!

Finaalirata, 3lk. hyppäri, virheitä 5, aika + 1, jotain. Rata oli mukava, harmittavasti Nemo meni putkesta ohi. Muutoin rata hieno ja ilman virhettä aikakin olisi ollut ihanneajan alle!

E-kisa, hyppyrata, HYL. Parissa kohtaa aikas kinkkinen, jos olisi edes sinne asti päästy. Lähdössä koira kävi aika kuumana ja prkl varasti lähdössä. Eihän siinä sitten ehtinyt mukaan, joten Nemo valitsi oman, väärän, radan.... loppurata tehtiin sitten kuitenkin ja ihan hienosti loppu meni, olisi aikakin taas riittänyt...

Kaikki radat on kuvattu, joten jos niitä jossakin vaiheessa saisi tännekin laitettua.

Koda oli myös turistina mukana ja hienosti osasi käyttäytyä, valitettavasti kameraa ei tullut juuri käytettyä ja yhtäkään kuvaa en ottanut Yllättynyt