Sunnuntaina starttivuorossa oli sitten Nemo. D ja E radalla tuomarina Anders Virtanen ja F-radalla Sari Mikkilä. Tuloksina HYL ; HYL ja yliaika 0.

Eka rata oli kv-rata ja oikein mukava rata. Meno oli ihan jees, hieman tahmeaa mutta koira oli kuulolla kuiteskin. Oman mokan takia HYL, ohjasin takaakiertoon vaikka ei pitäny...olis sen kerinny vielä korjaamaan, mutta mitäpä noista. Yritin pitää Nemolla hyvää fiilistä yllä .


Toka rata oli hyppis ja tämäkin mukava profiilinen. Meno olikin sitten aivan jotain rasittavan tahmeaa...koira aivan omissa maailmoissa ja kaarroksissa ehtii pälyilemään radan reunaa yms... Alussa kielto renkaalta, videolta katoin että mun käsi oli alhaalla, mutta eipä tuon nyt enää pitäis vaikuttaa... siitä sitten loppuun puhtaasti, paitsi suoralla linjalla vikan esteen ohi....WTF?  tähän meinas loppua mun huumori... mutta sitten muiden ratoja katsellessa  muutamat koirakot vetivät vikan esteen ohi remmikupille että sinnepä se Nemollakin oli sitten suunta...
 

Vika rata oli kiva agirata, kontakteina vain keinu ja A. Tälle radalle joutu vähän keräilemään omaa viitsimystään ja mottona olikin "kontaktit kunnolla". Houkutteluista huolimatta Nemon meno edelleen tahmeaa, etenee kyllä, mutta vois edetä myös täysillä...
Erityisen tyytyväinen olin kontakteihin, koira oli kuulolla ja otti tunnollisesti aan ja keinun kontaktit. JEE! Tässä sitä aikaa sitten tuhlaantu aikalailla ja tuloksena joku + 7 sekkaa.
 

Jos nyt jotain hyvääkin menosta etsii, niin kepit oli kaikilla radoilla hyvät! haki hyvin ja malttoi suorittaa loppuun. Positiivistä oli myös vikan radan aan kontaktit. Tästä sitten Nemo jää kisatauolle siihen asti, kunnes Koda on kakkosissa tai kolmosissa...ja talvi pidetään reenitaukoa kokonaan, keskitytään vetohommiin ja yleiseen kotikoirailuun ja mä jään miettimään, miten hoffin agi-innokkuuden+hyvät kontaktit saa siirrettyä harjoituksista kisoihin.