Tampereella agilitattiin 25.9. tuloksina HYL ja  5+ yliaikaa.  Ensimmäinen rata oli puolisen tuntia etuajassa ja me pikkaisen myöhässä, joten rataantutustuminen loppu kun pääsin paikalle. Nopeesti kävin heittään radalla rundin ja sain startata viimeisenä. Hyvin sujui radan opettelu kehän ulkoa . Radan muistamisessa ei ollu mitään ongelmaa, etäisyyksissä vähän hakemista... Nemo tuijotteli radan vieressä olevia ihmisiä, vissiin yritti bongailla tuttuja sieltä. Ekalla radalla jopa meinas lähteä kehänauhan yli, kun oli niin mukava mies radan viertä kävelemässä....justjoo. Tästä kuviosta sitte hyl. Toisella radalla 5 puomin ylösnousulta ja yliaikaa varmaan joku 5 sekkaa. Vauhti oli mun mielestä kuitenkin ihan kohillaan molemmilla radoilla.

Muutoin ollaan sitte käyty reenailemassa, Nemo lähinnä ottanu vauhtikeppejä sun muuta mukavaa. Kodan kanssa ollaan sitte väännetty vähän enemmänkin. Lähinnä kontakteille järkeä ja keppejä kuntoon.

Poikettiin myös Kodan kanssa Lempäälässä Huittisen Annen valmennuksessa ja oli oikein mukava päästä vieraille esteille tekemään. Hiki nous pintaan, kun hokasin että ollaan keskikentällä ja molemmin puolin reenataan aksaa..jipii. ONNEKS mun kiva pikku kelpie oli oikein hyvä käytöksinen, eikä lähtenyt viereiselle radalle hyppimään joukon jatkona . Koda sai kehuja työinnostaan ja minä moitteita liikkumisesta. On se vaan hankalaa! Kelpo pujotteli myös aivan loistavasti, oppi on mennyt perille! jeeee!

Viime viikon torstaina kävin reenailemassa omalla kentällä ja kepit sujui todella makeesti, hienoja hakuja ja nopeeta menoa! Kepeistä on tullut kiva este, hyvä niin! Nyt pitäis vielä vahvistaa kontakteja ja ottaa hyppykuvioo, niin sitte onki hyvä lähtee Seinäjoelle koittaan kuinka käy! Onneks välissä on vielä 4 koulutusta vierailla esteillä.

Maanantaina vietin vapaapäivää ja käytin Kodan hierottavana Saarelaisen Minnalla. Hyvässä lihaskunnossa, mutta takareidet ja selkä jumissa. Nyt sitte hieroskelen vähän useammin ja katotaan kuin paikat lähtee aukeemaan. Seuraava käynti Jyväskylässä on sitten joulukuun alussa.

Eipä tässä sitten taas muuta, sunnuntaina mennään Nemon kans katseleen kuin kisaaminen sujuu!