Viikolla olemme ahkerasti käyneet agilityilemässä pikkujuttuja.Etenemistä, kontakteja ja kaikkea mahdollista! Helatorstaina oli oman seuran järjestämä mätsäri, johon Koda pääsi esiintymään. Hieman meinas villiintyä tuomarin käsittelyssä, mutta ihan ok muutoin.

Lauantaina hienon kelin vallitessa, lähdimme mökille veneilemään. Olipas alkumatkasta jännää puuhaa koirien mielestä! Tarkkaan piti seurailla järvimaisemaa. Päivä meni mökillä auringon paisteessa, koirat lähinnä uivat ja kahlailivat. Kodasta oli taas huippua päästä hyppimään laiturilta . Paluumatkalla Koda otti relax ja lähinnä nukkui, Nemo piti tarkaa vahtia järven tapahtumista.

Sunnuntaina sitten päivällä nokka kohti Jyväskylää ja edessä 2 agistarttia. Radat olivat oikein mukavia, tosin isolle koiralle 4 putkea ei tee kovin kunniaa... Samoin takaakierrot yms. ovat todella hitaita. Ensimmäisellä radalla Nemo oli vähän toisessa maailmassa, käskyt eivät aivan menneet perille ja tultiin kun kerettiin. Käskytttää sai oikein olan takaa ja meinas hermo mennä. Nollaa kuitenkin tehtiin ja kontakteihin olin tyytyväinen, lopussa kuitenkin viimeisiltä esteiltä hylky.

Toinen rata oli hyvin saman tyyppinen ja ihan mukava, pituutta 174 m, joten juosta sai . Enemmän olisi pitänyt kannustaa putkilla, niin olisi ihanne voinut alittua. 0 tuli, mutta yliaikaa +3,jotain. Sijoitus kuitenkin kolmas. Tällä radalla korvat oli hoffilla paremmin mukana, joten ihan hyvä fiilis jäi.

Koda pääsi mukaan turisteilemaan, vaikka omasta mielestään olisi ollut valmis tositoimiin! Lisäilen videoita ja kuvia myöhemmin..