Ruoveden mölliagikisoissa suoritus ei ollut mitenkään päätähuimaava. Itse tein typeriä virheitä  ja Nemo keskittyi kepeillä enemmän komentamiseen kuin suorittamiseen. Vauhtia oli kuitenkin radan alussa ihan hyvin, tarkasti pitää vaan tehdä takaa kierrot, koska Nemo on todella herkkä mun ohjauksille.  Pitäisi vaan tuota irtoamista saada vahvistettua. Rata oli aika simppeli, ei mitään isoja kikkailuja, mutta kummasti noita virheitä itse tekee...kun ei malta tehdä loppuun asti kunnolla.

Viime sunnuntain reenit meni ihan kohtalaisesti, aika hidasta ja todella tarkasti otti mun ohjauksista virheitä..multa ei saa vauhti loppua missään vaiheessa, on tullut nyt monesti todistettua takaa leikkaukseen lähtiessä, että saman temmon on jatkuttava tai Nemo pysähtyy esteen eteen tai kiertää sen. Kepeillä otin lopuksi pujottelua pallon kanssa ja nopeus oli ihan kohdallaan.

Ylösnousu kontakteilla olen ruvennut ottamaan pysähdyksen -> lupa. Muuten niistä ei tule yhtään mitään, välillä etutassut hipovat a:n harjaa kun sinne oikein hyökätään... Keinun ylösnousu kontakti on erittäin hyvä, alastulossa välillä hyppää sivusta pois. Puomilla ja a:lla ylösnousu ongelmallinen, alastulo hyvä. Onneks Nemo malttaa hyvin kuunnella esteillä, niin tuntuu menevän tuo uusi kontaktin-otto-tyyli hyvin muistiin! Hidashan tuo tyyli on, mutta kivempi olla ottamatta virheitä kontakteista...


Niin joo ja  hyväntekeväisyys toto-juoksussa Nemo oli kolmas! Ylläri ylläri kaksi whippettiä oli paremmalla ajalla :) Samalla sekunti luvulla kuitenkin oltiin ja Nemolta 150 m taittui aikaan 9,72.