Päivät kuluvat nopeaan, nyt on jo helmikuun puoliväli! Mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut, sunnuntaisin on aina agireenit ja muutoin käydään sitten metsä/jäälenkeillä. Tammikuun loppupuolella Nemo ontui vasenta etujalkaansa ja valitti sitä muutamana päivänä ylösnoustessaan/juoksuun lähdöissä. Epäilen, että on satuttanut sen jäällä. Meno kun on aivan päätöntä välillä... Muutaman viikon Nemo otti relax ja nyt on taas ok. Ainakin agissa hyppää ihan puhtaasti, eikä onnu reenien jälkeen.

Viime sunnuntaina reenit menivät aivan loistavasti, olin todella tyytyväinen molempiin koiriin!

Koda jaksaa jo hieman enemmän keskittyä muiden tehdessä, tosin paljon on tekemistä vielä. Sunnuntaina oltiin kuitenkin jo siinä pisteessä, että sain vietyä sitä löysässä remmissä toisen suorittaessa rataa! Putkeen-käsky on kyllä vielä aikas houkutteleva....heh. Olisi pitänyt ottaa aivan eri käskyt itselle käyttöön..nyt se o myöhästä.

Kodan reeneissä mentiin 13 esteen rataa, myös a ja kepit olivat radalla. A:n alastulo pysäytyskontakti lähti jo sujumaan paremmin, hyvin malttoi viimeisillä toistoilla pysähtyä. Nyt pitää keskittyä lähestymisvauhtiin aalle tultaessa...meinas kelpukka heittää voltin aan harjalla, kun tuli "hieman" kovaa...mutta hyvin pysyi tasapaino ja aivan nätisti alastulo sitten sujui.... huhhuh. Kepeillä ei malta pujotella, vaan hirveä hinku seuraavalle esteelle...harjoitusta harjoitusta. Muutoin pysyi erittäin hyvin hallussa ja paketti kasassa. Takaaleikkauksiin ei vielä irtoa tarpeeksi, mutta niistäkin selvittiin lelun kans loistavasti.

Seuraavaksi sitten kehiin Nemo, alkuun otettiin sama rata kuin Kodan ryhmässä ja voi että ku helppoo! Nemoahan ei voi vähempää kiinnostaa muiden tekemiset radalla vaan kyttää mua, et koska mennään ja tehään jotain!
Muutoinkin antaa reeneissä kaikkensa, että tekisi oikein. Teki lyhyet tiet ja menee juuri sinne minne ohjaan ja aan kontaktitkin olivat loistavat! Harmi vain sinänsä, että putket ja kepit ovat hitaat suurehkon koon vuoksi... mutta näillä mennään Parin viikon päästä katsotaan sitten Tampereen kisoissa, kuin nuppi pysyy kisatilanteessa koossa ja hajoileeko kontaktit!