Kun viimeksi olen blogia päivitellyt!

Viimeiset agi kisat on ollut 22.8. Orivedellä, josta haimme kaksi hylsyä. Ensimmäisellä radalla ohjasin väärälle esteelle ja toiselta radalta Nemo karkas. Jep, karkas !?!? Eli siis alkusuora aita-pituus-puomi-aita. Puomilta alastulon puolessa välissä loikka ja targettina joku mies n. 20 m päässä...samassa päässä oli myös koiria ja muita ihmisiä. Nemo kävi n. parin metrin päässä haistamassa miestä ja totes, että ei helvetti ei ollut kukaan tuttu....siinä vaiheessa oli mun käämit kyllä palaneet. Kyllä lähti hoffi nopeesti autoon...

Seuraavalla viikolla oli sitten oman seuran järkkäämät möllikisat ja Kirsu cupin viimeinen osakilpailu. Kodan kanssa mölleihin ja radantynkä sujui oikein mainiosti. Muutama ohjausvirhe, mutta muutoin tosi hienoa. Kirsu cupissa taidettiin sitten olla toisia mölliluokassa!
Nemon kanssa rata meni taistellessa, että kuka määrää...kontaktit aivan kaameat jne... Tästä sitten viisastuneena päätin pitää agitaukoa...

Nemon kanssa olen käynyt säännölisen epäsäännöllisesti ottamassa kontakteja ja joitain parin esteen juttuja. Pikkutreenit ovat menneet hyvin! Katsotaan nyt, josko sitä joulukuussa menisi Seinäjoen kisoihin. Intoa Nemolla ainakin on kovasti ja on oikein iloinen päästessään kentälle!

Kodan kanssa oltiin Didaktic's pentutreffeillä 26. ja 27.9 Räyskälän leirikeskuksella. Olipa mukava nähdä koko pentukatras. Päivät olivat täynnä harjoittelua, siellä tuli viesteiltyä, tokoiltua, hakuiltua ja esineruutuiltua. Koirien mielestä parasta oli ehkä yhteiset lenkit sisarusten kanssa.

Viime lauantaina eli 10.10. olimme Kodan kanssa SBCAKin järjestämässä agilitypäivässä Längelmäellä, kouluttajana Lotta Vuorela. Reenit  menivät oikein hyvin ja mukava nähdä edistymistä! Vielä ongelmana on irtoaminen ja hyppyesteiden haku. Putkien ja pussin haussa ei sitten olekaan mitään ongelmaa.... hakee liikaakin. Nyt yritän vahvistella hyppyesteitä ja palkkana lentävä lelu, ettei roiku liikaa mun kädessä.

Reilun viikon päästä olis tarkoitus lähteä Kodaa viemään seinäjoelle näyttelyyn harjoittelemaan sisänäyttelyitä. Pentuluokka kutsuu viimeisen kerran!