Kun kevät saapuu niin intoa reenaamiseenkin selvästi tulee lisää, hyvä! Nyt kun koirakin on samassa taloudessa hela tiden, niin asia helpottuu entisestään.

Sunnuntaina käytiin Ruovedellä agilityilemässä ja ihan mukavaa oli. Sai hieman erilaista ohjausta ja erilaisia harjoituksia. Oli myös hauska huomata, että uudet esteet ja eri maneesi ei vaikuttanut suorituksiin.

Ensimmäisenä oli kepit + aita ja sit kepit + rengas. Kepit alkaa oleen ihan hyvin hallinnassa, kunhan vaan itse luottaisin koiraan enemmän. Pitää myös muistaa hirveesti kannustaa, sillä Nemo tahtoo jättää monesti kesken puolivälin tienoilla ja sitten rupeaa komentelemaan. 

Seuraava harjoitus olikin sitten hieman hankalampi. Siinä todella huomas, että eteneminen ei suju, vaan koira roikkuu kirjaimellisesti mun hihassa. Muutenkin radalla mun pitää olla koiraa ennen joka esteellä, että todellakin menee ne. Mutta kyllä se siitä kun harjoitellaan :) Koiralla on ainakin kierrokset kohdillaan ja tykkää lajista !

Tänään mentiin sit paikallisen pk seuran reeneihin. Ensimmäiseksi paikallaolo, maahanmeno vasta toisella käskyllä. Aika oli parisen minuuttia ja rivissä taisi olla 5 muuta koiraa. Hienosti pysyi paikallaan, vaikka viereinen koira lähtikin hiippailemaan. Istuminen vasta toisella kans. Erittäin tyytyväinen kuiteski olin, koska ensimmäinen kerta paikallaoloa isommassa ryhmässä ja vielä tauon jälkeen. Sitten otettiin seuraamiskaaviota, täyskäännös on hidas ja vasemmalle vielä kömpelö, mutta kontakti pysyi hyvin mikä on erittäin positiivistä! Otettiin myös jäävistä maahanmeno ja seisominen. Maahan meni kuulemma hyvin, mutta seisominen ei ole vielä ihan hanskassa.

Tokokisoja ajattelin ehkä jo toukokuun loppuun tai sitten kesäkuulla.

Siinäpä taas tällä erää kuulumisia!