Sunnuntaina oli vuorossa agimestikset Tampereella. Aamusta startattiin agiradalle ja tuloksena 10 virhettä ja joku 2 sekuntia yliaikaa. Ihan tyytyväinen olin, tosin vauhtia olisi saanut olla ehkä enemmän. Alku ei lähtenyt mitenkään lupaavasti, jätin Nemon paikalleen ja samantien laski nokka alas ja rupes nuoleskelemaan maata...yritin siinä sitten kovasti antaa käskyä, mutta eipä auttanut ei. Piti vieressä käydä huomauttamassa, HALOO!! pitäis tehdä jotain. Siitä sitten hitaasti liikenteeseen ja hyvien hajujen hurmiossa seuraavasta esteestä ohi...siitä siis ensimmäinen 5. Muistaakseni muuten rata meni ihan ok, puomin alastulolta tuli toinen 5, kun Nemo jäi kyttäämään tuomaria ja tuli sivusta alas. A:n kontakti meni ihan ok, mutta alastulossa töpeksin sitten itse ja pieni yhteentörmäys. Tästä ei tuomari onneks rokottanut. Ihan jees sinänsä, että ei tullut hylsyä ja paikka finaalissa turvattu.

Finaalia odoteltiin sitten 8 asti...hieman pitkäksi kyllä rupes aika käymään, etten sanois. Finaalirata oli 3-luokan hyppäri ja tämä meni paremmin kuin 1-luokan rata. Itselleni helpompi, kun ei ole suuria välimatkoja esteiden välillä niin pysyy koira hanskassa paremmin. Eikä kontakteja, joilla vois töpeksiä. Alussa Nemo VARASTI! jota ei kyllä ole mielestäni ennen tehnyt... No onneks kerkisin puoliks saada koiran hanskaan ja ei ihan ehtinyt väärälle esteelle (putkeen), täpärällä kyllä oli. Itse tein virheen keppien aloituksessa, siihen tultiin aivan liian kovaa ja toinen väli ohi....siitä sitten Nemo rupes kuumeneen/komentaan. Otettiin sitten lähtö uusiks ja loppuradassa ei ongelmia. :) Hyvä fiilis jäi tästä radasta, oikein mukava! Aikaa en muista ollenkaan, mutta tais tulla muutamia sekunteja yliaikaa pujottelu sähläyksen vuoksi.

Seuraavat agi-kisat on sitten Seinäjoen sisäkisat ittepäisyyspäivänä ja tokosta olisi tarkoitus mennä metsästämään 1-tulosta lauantaina...saas nähä kuin käy, kun on maneesikisat tiedossa.