Mäntän tokossa käytiin tänän taas yrittämässä 1-tulosta ja yritttämiseksihän se jäi. Tuomarina Ossi Harjula, pisteitä 154, 2-tulos.
Kootut selitykset:
Luoksepäästävyys 9, nousi seisomaan ja on se vaan niiiin ihanaa kun joku rapsuttaa.

Paikallaolo 9 :) kylläpäs oli jännät 2 minsaa. Nemo oli kahden viehättävän ladyn välissä ja voi että ne tuoksu hyvälle! Viereiden collie lady päätti sitten minuutin kohdalla nousta ja Nemokos siitä innostui. Rupesi siis liehittelemään, ryhti nousi taivaisiin ja häntä heilui taivaissa, mutta PYSYI PAIKALLA!!! Tapahtuneen jälkeen Nemo piippas ja tästä lähti vissiin yksi piste. Erävoitto kuitenkin taasen tämä paikallaolo!

Seuraaminen remmissä 8. Tämä oli ihan hyvä, muutama perusasento vinoon, mutta Nemo korjas ITSE :)

Taluttimetta 8,5. Samaa luokkaa kuin remmissäkin. Seuraamisessa parasta oli, että ei jätättänyt juuri ollenkaan!

maahanmeno 0. Jäi seisomaan, kuulemma välittömästi. Mietin alussa, että varmistanko katsomalla vai tupla käskyllä. Päätin kuitenkin olla varmistelematta ja olisi kannattanut...tämä harmittaa kyllä.

Seisominen 9,5 Puolipistettä nopeudesta kai pois.

Luoksetulo 7 Vauhti oli hurja ja mietin jo että kohta sattuu...Nemo kuitenkin teki puolitörmäyksen ja meni suoraan sivulle! Nämä ovat näitä "ikinä ei ole tehnyt" juttuja, mutta onneks tuomari setä ei tätä tiennyt :)

Estehyppy 10 :) Kuumenemista ennen hyppyä ja hieman komentamista, mutta loistavasti meni!

Kokonaisvaikutus 8.

Nemon vire oli mielestäni loistava, siksi harmittaakin tuo maahanmeno ja 2-tulos. Paras kisa edellisiin verrattuna, vaikka hieman epäilytti kuinka maneesissa käy. Hyvä paikka meille! Selvästi myös auttoi, että lähdin vähän hälläväliä asenteella, nyt en jännittänyt suoritusta ollenkaan ja siksi kai niin hauskaa kehässä olikin.

Nyt katsotaan jääkö tokot tältä vuodelta tähän, vai kiinnostaako enää lähteä metsästämään 1-tulosta. Voi olla että jää ensi kesään. Tosin kylmät ilmat on selvästi parempi vaihtoehto meille, katsotaan nyt.