Lauantaina startattiin Nemon kanssa Lempäälässä kolme starttia. Radat olivat aikas haastavia, mutta kuitenkin mukavia. Päivä oli TODELLA kuuma ja ohjaajalta meinas loppua puhti kesken. Onneksi auton sai varjoisaan paikkaan ja Nemo kyllä jaksoi todella hyvin. Vauhtia oli todella hienosti, mutta tämä sitten rokotti kontakteja.... Ekalta tuli 10 virhettä, joku kontakti ja kepeiltä kielto. Seuraavat kaksi rataa menivät sitten hyllyjen merkeissä. Tyytyväinen kuitenkin olen, että meno oli vauhdikasta! Kontakteja reenaileen sit seuraavaksi...

Sunnuntaina vietettiin toinen kuuma päivä pentunäyttelyssä Helsingissä. Kodalla meni todella hienosti! KP, ROP, RYP-3 Nauru Tuomarina Colin A. Smith.
" Very well build. Nice neckline. Nice head piece. Earset ok. Beautiful teeth. Excellent bone, legs and feet. Nice jacket quality. Goes away quite well, not as positive in front yet."

Kodan veli Keiko (D.Bob Marley) oli hienosti pek2, joten hyvä päivä veljeksille!

Kyllä oli kelpiepentunen väsynyt, ryhmäkehässäkin olisi halunnut vain nukkua. Kotimatkalla oli sitten kaksi erittäin väsynyttä peräkonttilaista.

1249968321_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kameraa en muistanut reissuun ottaa, mutta onneksi Kodan veljellä Keikolla & taustajoukoilla oli kamera mukana. Veljeksistä napsittiin muutamat kuvat, laitellaan niitä sitten myöhemmin!