Sunnuntaina lähdettiin Kodan kanssa extempore reissuun mätsäriin Jämsään. Hyvä harjoittelureissu oli, ravaamista pitäisi vielä harjoitella, muutoin käyttäytyminen oli jees. Loppujen lopuksi oltiin BIS-3, että ihan mukava kun tuli lähdettyä. Sai ainakin kunnolla harjoitella näyttäytymistä!

Tällä viikolla sain myös vihdoin ja viimein otettua kameran reeneihin mukaan. Heli sitten napsi Kodasta muutamia kuvia, hyvähyvä! Jos sitä viikonloppuna sais lisää kuvia, kunhan muistaa vaan sen kameran ottaa mukaan...

Huomenna torstaina ollaan menossa Lotta Vuorelan koulutukseen Längelmäelle. Kodan kanssa penturyhmään ja Nemon kanssa sitten kilpaileviin. Ensi viikon maanantaina on myös Susanna Turtiaisen koulutusta Mäntässä, joten sinne myös molempien rekkujen kans! Mukava päästä koulutuksiin, jospa sitä uusia juttuja saisi reeneihin.

Eipä täs taas muuta ihmeempiä ole tapahtunut. Nemon kans reenaillaan nopeita kontakteja sekä keppejä, mukavasti reeneissä toimii. Vieläku sais kisoihin saman vauhdin...noh, Lempäälän kisoihin 8.8. lähdetään koittaan et kuin sujuu!