Jospa taas hieman päivittelisin tätäkin....Aloitetaanpa vaikka agista. Alkeiskurssi siis tuli päätökseen ja siirryttiin jatkokurssille. Edistystä on tapahtunut kontaktiesteillä. A meni jo ihan reippaasti, eikä tarvinnut yhtään peruutella. Korkeutta tosiaan on vasta minien verran, mutta eiköhän sitä pikkuhiljaa pääse nostamaan. Muuten agit on mennyt ihan ok, tosin Nemo on nyt tajunnut että ne esteet pääsee myös kiertämään, mikä aiheuttaa välillä päänvaivaa :)

Tottista ollaan otettu vaihtelevalla menestyksellä, välillä sujuu välillä ei sitten ollenkaan. Pitäisi nyt vaan saada sitä mielenkiintoa tekemiseen enemmän. Nemolle on kaikista paras kun on vähän toistoja ja lyhyitä kokonaisuuksia, ei keskittyminen oikein riitä vielä suurempiin kokonaisuuksiin.

Kovasti ollaan käyty juoksulenkeillä ja oikein mallikkaasti rinnalla juokseminen sujuu. Oma kunto voisi vaan olla parempi.... mutta helppo on tehdä toisten koirien, ihmisten ym ohitukset, kun Nemo ei paljon välitä. Olipa minkälainen tahansa räksy tien toisella puolella niin ohi mennään sen kummempia miettimättä.

Viimeksi kun kirjoitin, että lähdetään mökille katsomaan chihuahuaa, niin hyvinhän se meni. Kirppu roikkui Nemon villahousuissa ja takajaloissa ja piti kunnon komentoa. Aikas uhkarohkeata etten sanois ;) Onneksi Nemo totes kaverin olevan aivan liian pieni ja kierti varmuuden vuoksi kaukaa....

Viikonloppuna olisi sitten tervis ja sinne lähdetään töllisteleen hoffeja oikein urakalla, pitää toivoa että säät suosisi :)