Virtain Kirsujen järkkäämässä agikoulutuksessa oli kouluttajana Jari Salmela. Lauantaina otettiin keppejä sekä puomin kontakteja. Kepeillä vauhtia haetaan nopeilla lyhyillä 4 kepin toistoilla. Nemon kokoon nähden olen kyllä erittäin tyytyväinen keppien suoritusnopeuteen. Aloitusta reenattava edelleen, ei oikein ymmärrä että mitkä kepit ja tästäkö pitäis lähtee. Otettiin myös valssiharjoitusta ja ohjaajan pitäisi käytää KROPPAA. Nemo menee juuri sinne minne näytän ja yleensä se on aivan jonnekkin muualle minne tarkoitan. :) Lisää hallintaharjoituksia, että Nemo pysyis hanskassa, eikä lähtis väärälle esteelle.

Kontakteilla toistoja pitäis saada hirmuisesti, nyt otan kokonaan pysäytystekniikalla, että kontaktit saadaan edes johonkin malliin. Hankala vaan, kun ei ole omaa pihaa ja kontaktiesteitä niin toistot jää kyllä olemattomiin.

Sunnuntaina vuorossa oli takaaleikkaukset ja itselleni oli kyllä vaikea harjoitus, kyllä piti sijoittumista miettiä moneen kertaan. Kun kuviot onnistui, niin kyllähän Nemo jättikin hienosti kääntyi! Toisessa harjoituksessa oli radan pätkää enemmän; takaa kiertoja ja leikkauksia, helpottaisi kummasti jos pysyisi koira kädessä. Kaarteista tulee niin jumalattoman pitkiä että voi tsiisus. Hallintaa hallintaa!

Toiveena olis, että pääsisi reenaamaan enemmän, muutoinhan nämäkin asiat junnaavat aivan paikoillaan. Talvikautena nyt ei ainakaan ihmeitä tapahdu, joten ensi kevätkaudella jos paremmin saisi reenikertoja.

Ensi viikonloppuna on hoffien agimestikset ja katsotaan kuinka käy!