Agility pyörähti taas käyntiin tauon jälkeen ja ihan hyvinhän tuo alkoi! Tosin itse olin enemmän ja vähemmän sekaisin ohjauksissa että huh huh, mut onneks koira osas mennä :D Oltiin ekaa kertaa maneesissa ja tuo hieman vaikutti Nemon tekemiseen, ääniä piti hieman ihmetellä hyppyjen välissäkin ja heppojen hajuja haistella, onneks lanta ei kuitenkaan kiinnostanut! Kaikenkaikkiaan ihan onnistunut aloitus tauon jälkeen. Lisää pitäisi saada toistoja kepeille ja sit niitä kontakteja pitäis päästä jonnekkin harjoittelemaan....

Vetohiihtoa ollaan myös aloiteltu kun saatiin kunnon vetovaljaat, -vyö ja -liina. Meno on välillä päätä huimaavaa, mutta hengissä ollaan selvitty ainaskin vielä :) Harjoittelun alla on nyt pysähdykset ja tempon vaihteluita käydään läpi, jotta saadaan löydettyä myös välivaihteet. Aluksi kun meno oli on tai off. Itsellä on hieman vaikeuksia välillä pysyä suksien päällä, mutta ahkeraa reenausta niin eiköhän se siitä.

Hiihtomaastoja on vaan hieman hankala löytää, kun tuonne ihmisten laduille en taida uskaltaa mennä ja niitä kun tuppaa tässä lähellä olemaan joka puolella. Metsäteillä ollaan sitten hiihdelty, mutta oma hiihtäminen olisi helpompaa tuolla laduilla. Lisäksi yksin en uskalla mihinkään kovin kauaks metsään mennä, koska susia on tällä seudulla aika paljon ja en todellakaan halua törmätä niihin. Tosin välillä tuo meno on aika äänekästä, että en usko susien uskaltavan kovin lähelle tulla :)