Onpahan blogi taas saanut olla aivan rauhassa pitkän aikaa, enpä ole muistanut tänne rustailla... Jospa sitten aloitetaan tarina Lempäälän kisoista.

Eli Lempäälässä starttailtiin ensimmäiset 3-luokan radat. Ja keli oli aivan jäätävä. Ilma ei liikkunut mihkää ja mittari näytti +30 ja ilmankosteus varmaan 100 %. Kolmeen starttiin olin ilmoittautunut, mutta vaan riitti kunto.
Eka rata oli tosi jees, tyhmä ohjausvirhe ja putken ohi + puomin alastulo ja yliaikaa +3.57. Tokalla radalla lähti homma sitten aivan käsistä ja HYL. Siihen loppu jaksaminen ja kotia kohti.

Sitten 28.8. oltiin Kodan MH-luonnekuvauksessa Mäntsälässä, testi meni vallan mainiosti! Mitään ylläreitä ei tullut, laukauksistakaan ei korviaan lotkauttanut. Hyvähyvä! Video kuvauksesta löytyy, katsotaan josko sen joskus tänne saisin. Kuvauksesta kiitos Susalle!

Mäntsälästä sitten autokaupan kautta Orivedelle ja Hoffien agimestikset. Ensimmäiseltä radalta HYL heti toiselle esteelle ja olisin voinut lopettaa harrastuksen siihen. Kyllä niin paljon ketutti. Perus Nemon haahuilua taas alkuun, "tuleekohan se vai eikö se tuu, lähteekö radalta vai mitä meinaa?" ja sittenpä jäin itte jaloilleni seisoon ja kas kummaa hyllyhän se siinä. No toisella radalla tuli taivaan täydeltä vettä ja vaadin kovaa kontaktia, nyt ei haahuilla. Selvästi keli oli myös Nemon mieleen, hieno rata ja niin kovaa mentii ku Nemo pääsee. 0 rata ja yliaikaa joku +4.42. Olipa väsyttävä reissu, kun 9 jälkeen oltiin kotona!

4.9. Kodan kanssa Tampereen ryhmiksessä, EH. Ei mitään uutta ja arvostelu ruotsiksi niin epäselvällä käsialalla ettei siitä saa apteekkarikaan selvää. Katsellaan noita näytelmiä sitten ensi vuoden puolella...

10. - 12.9. Vietettiin viikonloppu Uuraisilla Didaktic's merkeissä. Kodalla oli onnenpäivät, Nemo jäi hoitoon ja se pääs yksin matkaan. Viikonloppu oli antoisa esineruudun, agilityn ja tokon saralla. Oli luentoa vieteistä ja sai reenailla koko viikonlopun. Kiitokset vaan Didaktic's ihmisille ja etenkin Susalle!

18.9. Oltiin Kodan kanssa Turtiaisen Susannan koulutuksessa ja täytyy kyllä sanoa, että on se Koda jonkinmoiseksi agiliitäjäksi kehittynyt! Onnistunut koulutus ja mukavaa oli!

Muutoin onkin sitten viikot vierähtäneet lähinnä agilityn merkeissä, lähes joka ilta siellä kentällä tulee seisoskeltua...Nemolla keppejä otettu mielen nostattamiseksi, koska Nemosta se on niiin kivaa! Muutoin on Nemon reenailut olleet aika vähällä...riittää sitä intoa sitten kisakentillä.

Kodan kanssa yritetty hinkata keppejä, mikä tuottaa tällähetkellä suurta päänvaivaa..pitäisi ennen maneesikautta saada ne jonkinmoiseen kuosiin... ja samoin Kodan leiskautukset vierailla esteillä, lähinnä A-esteen harjalta hyppely tuottaa kauhunväristyksiä sekä renkaan suoritus. Taitaa olla hammaslääkärireissu kohta edessä, on sen verran etuhampaat saaneet iskua jossain tilanteessa... fyssari onkin jo varattuna, katsotaan onko leiskautukset jättäneet jälkiä.

Ens lauantaina Nemon kans Tampereelle agiliiteleen!