Ny on meidänkin kisaura avattu ja ihan positiiviinen mieli kisasta jäi, vaikka tulos ei nyt niin vallanmainio ollutkaan! Näkipähän miten koira toimii kisoissa ja minkälaisia häiriöitä olisi harjoiteltava enemmän.

ALO luokassa oli 12 koiraa ja olimme toisessa ryhmässä. Tuomarina Tuire Marjamäki-Askolin. Pisteitä kertyi 121,5

Luoksepäästävyys 10.

Paikallaolo 0, Tämä liike on ollut nyt kuukauden verran aikamoinen ongelma. Ennen kisoja en ole tarpeeksi kerinnyt vahvistamaan liikettä ja sama kaava toistui, kuin yleensäkin. Eli noin minuutin paikkeilla Nemo rupeaa haistelemaan maata ja nousee seisomaan. Toiset koirat ei kiinnosta, onneksi, mutta ne hajut.

Seuraaminen remmissä 5,5. Ai että se nurmikko tuoksui mahtavalle, aivan kaameaa jätättämistä ja haahuilua, juoksuosuuden jälkeen terästäytyi ja siitä nuo säälipisteet sitten varmaan tulikin :)

Seuraaminen kytkettynä 8,5 Tämä meni jo sitten vähän paremmin, mutta jätätti edelleen aika ajoin. Käännökset väljiä jne.

Maahanmeno 7. Meni muutaman askeleen jälkeen hitaasti maahan ja vissiin istui ensiksi.

Luoksetulo 9. Eteenistuminen hieman liian kaukana ja vähän vino.

Seisominen 8,5 Muistaakseni muutama askel ja asento vino.

Estehyppy 0 Tämä liike otti päähän eniten. Varmin liike reeneissä, koska Nemo hullaantuu nähdessään esteen. Juuri kun sanoin valmis, niin joku koira haukkui ja siinähän se koiran keskittyminen sitten meni. Annoin käskyn, ei tapahtunut mitään. Toisella käskyllä meni esteen eteen vinkumaan ja rupes komentamaan. Aikas outo juttu.

Kokonaisvaikutus 8,5

Onneksi Anne kuvasi meidän suorituksen(kiitos siitä!), niin pääsen katselemaan omia virheitäni nauhalta. Ensi kuussa olisi sitten tarkoitus mennä uudestaan kisoihin.