Onpahan ollut lämmintä! mitään ihmeellistä ei olla koirien kans puuhailtu.. reenailtu, uitu, mökkeilty...Koirat viihtyisivät järvessä 24/7. Mukavia uutisia tuli hoffilehden mukana, Nemo oli kivunnut vuoden agihoffitilastossa viidenneksi! ens tilastoon sitten parempi sijoitus ;D

Pari viikkoa sitten Koda oli törttöilly ja katkaissut etutassun kannuskynnen, noh tohtorilla käytiin; tulehduskipulääkettä ja kynnestä saksittiin osa pois. Puolisen viikkoa levossa ja taas mentiin! noh, tällä viikolla sitten vuorossa toisen etutassun antura...johonkin lasinsiruun tietenkin ja ikävä viilto. Sitä olenkin sitten ahkerasti tämän viikon hoidellut ja toivonut ettei näillä helteillä rupee mätiin tms.

Huomenna lauantaina olisi ollut Kim Kurkisen agikoulutus ja ens viikolla vuorossa Turtiaisen Susannan koulutuksia, noh huominen ainakin jää väliin...ja ens viikolla katsotaan tilannetta uudestaan. Kaikenlisäks mulla olis vielä ens viikosta lähtien lomaa, niin kerkeis reenaileen kunnolla. perskeles. ja mikä pahinta kelpie ei pääse uimaan!

Nemo on sitte päässyt reenaileen ja kepit alkaa oleen mahtavat! Huomenna nembo pääsee Kurkisen koulutukseen ja ens viikolla Susannan koulutuksiin, katsotaan kuis hohvi jaksaa helteellä!

Kisoja on suunnitteilla ja ahkerasti, metsästetään sitä viimestä nollaa. Heinäkuun lopulla olis tarkoitus aloittaa hieman vireämpi kisakausi ja sitten oliskin tarjolla joka viikonlopulle elokuussa kisaa, saas nähdä viittiikö kaikki kiertää!