8.5. starttailtiin Jyväskylässä Äitienpäiväkisoissa 2 starttia. A-radalta 2 kieltoa samalle hypylle, en vaan käsitä miksi ei sitä klikannut, lopusta myös yksi rima. Aika löysä veto...

B-rata jo paljon parempi, normi menoa radalla. Kontaktit vähän valuivat ja se kostautui loppusuoralla hylyn arvoisesti.

Ensimmäinen kuuma päivä ja pohjalla 3 tuntia uimista ja juoksemista mökillä jonkin verran taisi olla vaikutusta ekaan vetoon, samoiten alkuhommat vähän epäonnistu, olis pitäny käydä hallissa pyörimässä ennen radallemenoa.

perjantaina 13.5. oltiin Vuorelan Lotan koulutuksessa Kana-Areenalla. Alkupätkä meni vähän söhellykseksi ja jarrutukset aivan liian myöhässä... Toka pätkä oli paljon parempi ja vedettiin rata nollalla läpi. Hyvä mieli jäi ja saatiin hyviä vinkkejä kontakteihin.

14.- 15.5. Tampereella yhteensä 4 starttia ja hukille meni koko reissu. Hyvällä mielellä lähdin matkaan, mutta ei riittäny.Aivan luokatonta verrattuna esim. Seinäjoen startteihin. Vauhti oli hukassa ja jotenkin tosi löysää... Ilmeisesti jarrutusharjoitukset ovat tuottaneet tulosta ja koira roikkuu mussa kiinni. GREAT!
Lauantaina tuomarina Marjo Heino ja radat sopivan kinkkisiä ykkösiin. A-radalta 4 hypylle kielto (jarrutus voimakas ja unohdin ohjata, ylläri...) muutoinkin käännökset valuivat ja naru katos koiran ja mun väliltä. Puomin jälkeen yritys ottaa niistoperjätöllä aidan yli, mutta toisin kävi -> este säpäleiks ja jätin leikin kesken eli HYL.

B-rata oli parempi, taas käännökset valuivat turhan pitkiksi. Loppupuolella rataa oli tiukka käännös ja kovan jarrun ansiosta rima alas... tuloksena siis 5. PERSKELE!!

Sunnuntaina taas matkaan ja Seppo Savikon radoille. Radat paljon suoraviivaisemmat ja "helpommat". mutta mutta...ekalta hyl ja tokalta vissiin 15 vp.Yhteenvetona: muuri epävarma ja irtoaminen aidoille tahmeaa. 

Nyt pikkasen reeni- ja kisataukoa....

Lisäsin Seinjoen kisojen A ja B ratavideot!