Kirjoitellaanpas tännekin nyt taas muutama rivi. Mitään sen kummallisempaa ei ole elossa tapahtunut... perus lenkkeilyä, metsässä ja jäällä juoksentelua eli normaalia kotikoirien elämää. Sisällä tottisliikkeitä ja muuta mukavaa.

Kodan kanssa ollaan käyty sunnuntaisin agireeneissä ja pikkuhiljaa eteenpäin mennään. Keinu sujuu remmissä ihan ok, kepit alkaa sujumaan jotenkuten (kesää ja kujakeppejä odotellessa...) Ongelmana lähinnä on, että en pysty oikein maneesireeneissä tekemään mitään ylimääräistä muiden suorittaessa rataa tms. Kelpopoikahan on aivan välittömästi radalla mukana . Joten perusharjoitus ja muutoin harjoitellaan odottamista ja rauhoittumista ja odottamista ja rauhoittumista... todellakin odotan kentän sulamista ja kunnon reenien mahdollisuutta. Pääsee itsenäisesti harjoittelemaan ja tekemään toistoja.

Nemon kanssa en ole harjoituksissa käynyt, jotenkin en joka sunnuntai viitsi kahta koiraa reenata ja päälle vielä vetää yhtä tuntia...9.5. ja 16.5. olisi tarkoitus mennä Jyväskylän kisoihin kuitenkin.

Viime viikonloppuna olitiin Lotta Vuorelan järjestämällä koirahierontakurssilla Kodan kanssa ja oli oikein mukava kurssi. Nyt sitten vain koirien hierontaa, Nemo tykkäs