Torstaina 6.5. oltiin Lempäälässä Männistön Päivin koulutuksessa. Koda mölliryhmässä ja Nemo kisaavissa.

Kodan vuoro oli ensin ja enpä taas itte tiennyt, miten ohjata ja miten ylipäätään ohjataan!?!?! noh, "muutamien" toistojen jälkeen lähti jotenkuten sujumaan... onneksi on koira joka toistaa ja toistaa ja toistaa... ja kaiken lisäksi vielä pitää siitä. Tänään isoimpana ongelmana oli esteiden kiertäminen ja kaartaminen, joten käteen tuloja harjoitellaan ahkerasti....Hieman alkuun arasteli erinäköistä puomia, mutta ensimmäisen toiston jälkeen se oli jo tuttu juttu. Hyvä fiilis jäi kaikenkaikkiaan, vaikka itsellä ei paras päivä ollutkaan. Hienoa, kun koira keskittyy 100 % tekemiseen! Hyviä vinkkejä mm. renkaan opetukseen.

Nemon kanssa ei mitään sen ihmeellisempää muutoin, mutta vauhti oli hidasta ja nenä kattoa kohden...tähänpä selvisi syykin; juoksuinen narttu Perusvarmaa ja hienot kontaktit. Enemmän pitäisi tsempata putkille, ovat todella hitaat.

Sunnuntaina starttailtiin Nemon kanssa Jyväskylässä kaksi agirataa. Tuomarina Salme Mujunen ja täytyy sanoa, että olisi voinut sen puuttuvan nollan helpolla ottaa liian helppo=liian vaikea . Ensimmäinen rata hyvä, mutta putken suulta kääntyi sitten katsomaan "tännekkö?" ja kieltohan siitä napsahti... meno oli aika hidasta, vaikka kovat tsempit oli päällä. Aika oli jtn. - 3,11, virheitä 5 ja sijoitus 5.

Toinen rata samanlainen suoraviivainen, mutta ei . Luulin jo alkusuoralla, että pituudelta tuli 5. Astui palikan päälle, mutta ei kuitenkaan kaatunut, joten eikai siitä sitten 5 voi antaa... Tälläkertaa  A:lla myös perus sikailu... karkaus alakontaktilta (tassu kuitenkin osui) harjan päälle killumaan, yksi askel alas ja pojoing kontaktin yli. Eipä siinä sitten mitään...jatkettiin matkaa kuitenkin...tämä rata oli kuitenkin nopeampaa ja kolmannen radan olis vielä tarvinnut aika -5,99, virheitä 5 ja sij. 5.

Tässäpä vielä kuvia äitienpäiväkisoista. Kuvaajana Katja Patrikainen. Mahtavaa, että radan reunalta löytyy kuvaajia, kiitos!

Täysiä! kiva nähdä omat ohjaustyylit, heh